• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht
Thilo Haas

Thilo Haas

Thilo Haas is een multi-getalenteerde fotograaf en ondernemer die bekend staat om zijn indrukwekkende werk in de wereld van fotografie en design. Als oprichter van Connox GmbH heeft Thilo Haas een belangrijk platform gecreëerd dat hoogwaardige designproducten aanbiedt en een brug slaat tussen hedendaagse esthetiek en functioneel wonen. Onder zijn leiding als CEO van de Connox Design Family heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot de toonaangevende aanbieder op het gebied van esthetisch wonen.

Het fotografische werk van Thilo Haas wordt gekenmerkt door een heldere, precieze beeldtaal en een scherp gevoel voor stedelijke en architectonische motieven. Zijn werken, waaronder de serie Underground Poster, leggen de essentie van stedelijke omgevingen vast en brengen de schoonheid van het alledaagse op indrukwekkende wijze naar voren.

Met zijn unieke stijl en passie voor design en fotografie heeft Thilo Haas niet alleen een blijvend stempel gedrukt in de kunstwereld, maar ook in de designindustrie.