• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Normann Copenhagen

Normann Kopenhagen is in 1999 opgericht door Jan Andersen en Poul Madsen. Het idee achter Normann Kopenhagen was en is nog steeds om een nieuwe ontwerpaanpak te ontwikkelen.

Ontdek Normann Copenhagen


Ontdek alle collecties en series van Normann Copenhagen

De Norm 69 als basis voor groot succes

Normann Kopenhagen is in 1999 opgericht door Jan Andersen en Poul Madsen. Het idee achter Normann Kopenhagen was en is nog steeds om een nieuwe ontwerpaanpak te ontwikkelen. Drie jaar na de oprichting werd het eerste product van het bedrijf gepresenteerd: de Norm 69 lamp.
In de jaren daarna volgden nog tal van andere producten en ook de samenwerking met ontwerpers en talenten uit de hele wereld.

Normann Kopenhagen - bekroonde designproducten

Jan Andersen en Poul Madsen verhuisden van hun kleine kantoor naar 1700 vierkante meter zalen van de oude Kopenhagen bioscoop in 2005.. Het gebied bood niet alleen een geschikte omgeving voor bekroonde producten aan het bedrijf, maar diende ook als evenementenplaats voor feesten, exposities en andere festiviteiten.

Normann Kopenhagen ziet zijn werk niet alleen als het werk van een fabrikant van innovatieve designproducten, maar ook als een manier van leven en als een gezichtspunt. Normann Kopenhagen wil de conventionele ontwerpregels doorbreken en bekende gewoonten op de proef stellen. Dit is de belangrijkste reden voor het vaak gebruik van bekende materialen in nieuwe aansluitingen en voorzieningen, zoals bijvoorbeeld siliconen voor een vaas of rubber voor een spoelbak.

De producten van Normann Kopenhagen worden continu bekroond met designprijzen.

Website van Normann Copenhagen


De belangrijkste ontwerpers