• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

MSDS


MSDS

MSDS is een interdisciplinair ontwerpbureau uit Toronto dat werkt op het gebied van concept, object en productontwerp. Het ontwerpduo buigt zich niet voor conventies, maar probeert iets absoluut nieuws te creëren.

Jonathan Sabine en Jessica Nakanishi zijn de twee hoofden achter het label MSDS. Radicale ontwerptheorieën die in de jaren '60 door enkele Italiaanse lampontwerpers zijn opgesteld, zijn niet alleen inspiratie voor de ontwerpstudio MSDS, maar ook een belangrijke impuls: hun ontwerpen mogen niet passen bij bestaande interieurs, maar moeten zich onderscheiden van de massa.

Daarbij staat MSDS bewust tegen een meer en meer homogeen ontwerp dat door het wereldwijd samengroeien en het internet wijd verbreid is. Daarom zijn de ontwerpen van Nakanishi en Sabine altijd instinctief vormgegeven in plaats van iets dat al bestaat. Op dit account kan men niet stellen dat MSDS een typische ontwerptaal gebruikt die in elk product terug te vinden is. Toch zijn de ontwerpen van het Canadese designduo gepassioneerd en consequent, omdat de twee creatieve koppen nooit zouden kopiëren - zelfs niet hun eigen ontwerp.

Website van MSDS


Merken