ferm Living

ferm Living is een Deens bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en vervaardigen van woninginrichting met een grafische twist.

Scandinavisch design met een eigen signatuur

Met gedetailleerde accessoires en gezellige meubels, geïnspireerd op het Deense modernisme uit het midden van de vorige eeuw, inspireert ferm Living al meer dan 10 jaar mensen van over de hele wereld.

Filter 

Kleuren  
Categorie  
Hoofdcategorie  
Aanbieding
Nieuw
sorteren: Populariteit  


Ontdek alle collecties en series van ferm Living

ferm Living - Home design uit het noorden

ferm Living is een Deens bedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling en productie van woninginrichting met een grafisch tintje. De producten variëren van behang, muurtatoeages, textiel, keukenapparatuur tot een grote KIDS-collectie en er zullen in de toekomst nog veel meer dingen volgen.

ferm Living is ontstaan uit een grafisch ontwerpbureau in Aarhus, Denemarken, opgericht door Trine Andersen in 2005. Het bedrijf zag het daglicht nadat ze voor de lol een helderziende bezocht. Trine was nogal verbaasd toen de helderziende een kleine, verwarde vogel op een tak zag zitten, die duidelijk niet wist welke kant hij op moest vliegen. Dit gezicht was cruciaal voor Trine's besluit om haar droom van een eigen zaak te volgen. Na de oprichting van ferm Living wist ze dat het vogeltje het juiste pad had gevonden en zette het op het bedrijfslogo.

Wereldwijd succes in slechts 15 jaar

Het bedrijf veranderde zijn op grafisch ontwerp gerichte bedrijfsconcept in bedrijfsontwerp en verkoop van lifestyleproducten toen Trine haar huis opnieuw aan het inrichten was. Zij was op zoek naar grafisch behang, maar kon nergens het juiste patroon vinden - en soortgelijke patronen waren veel te duur voor haar. Toen zij bedacht dat andere mensen waarschijnlijk hetzelfde dachten als zij, besloot zij haar eigen grafisch behang te maken tegen een betaalbare prijs. In februari 2006 verscheen de eerste behangcollectie en sindsdien is het alleen maar beter geworden. Ferm Living is nu actief op vele markten over de hele wereld en heeft vertegenwoordigers in Australië, de VS, Finland, Nederland, het VK, Spanje, Frankrijk, Italië, Zweden en Japan.

Voor meer informatie over het bedrijf, lees ons blogbericht over de Deense fabrikant 10 jaar .

Website van ferm Living


 

Viering van 15 jaar

Ter gelegenheid van het 15-jarig bestaan van ferm Living werd oprichtster Trine Andersen geïnterviewd.