ferm Living

Ferm Living is een Deens bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van inrichtingsobjecten met een grafische toets.

Ontdek ferm Living

Filter 

Kleuren  
Categorie  
Hoofdcategorie  
Aanbieding
sorteren: Populariteit  


Ontdek alle collecties en series van ferm Living

ferm Living is een Deens bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van inrichtingsvoorwerpen met een grafische toets. Het assortiment reikt van behang, wandtatoeages, textiel, keukenapparatuur tot een grotere KIDS-collectie - en in de toekomst zullen er nog meer dingen volgen.

ferm Living is ontstaan uit een grafisch bureau in Aarhus, Denemarken, opgericht door Trine Andersen in het jaar 2005. Het bedrijf is geboren na een bezoek aan een profeet. Trine oorlog zeer verbaasd als de profeet zag een kleine, verwarde vogel op een tak, die niet wist in welke richting hij zou vliegen. Dit beeld was bepalend voor Trine's beslissing om haar droom van een eigen bedrijf te volgen. Na de oprichting van ferm Living wist ze dat het vogeltje ook zijn weg vond en plaatste het op het logo van het bedrijf.

Het bedrijf veranderde zijn grafisch ontwerp georiënteerde bedrijfsconcept, naar bedrijfsontwerp en de aankoop van lifestyle producten op het moment dat Trine haar nieuwe huis inrichtte. Ze zocht naar een geschikt patroon op grafisch behang, maar tevergeefs - sommige goede wallpapers die ze vond, waren te duur. Toen ze aan andere mensen dacht dat ze hetzelfde probleem zou kunnen hebben, besloot ze om grafisch behang te maken dat ook betaalbaar zou zijn. In februari 2006 presenteerde ze haar behangcollectie en sindsdien ging het steeds sneller en sneller. Living werkt over de hele wereld en is vertegenwoordigd in Australië, de VS, Finland, Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Spanje, Frankrijk, Italië, Zweden en Japan.

Website van ferm Living


De belangrijkste ontwerpers