• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Mario Trimarchi


Mario Trimarchi

De in Sicilië geboren Mario Trimarchi woont en werkt in Milaan sinds 1983.. Als volgeling van de vrije school heeft hij zich altijd zelfstandig in de designwereld bewogen en beschouwt hij fotografie, tekenen, design en verbeelding als evenwichtige gelijkwaardige componenten met dezelfde vraag.

Tussen 1994 en 1998 was Trimarchi Art Director of Advanced Design aan de Domus Academy en van 1989 tot 2000 maakte hij deel uit van de Olivetti Design-Studios, waar hij samenwerkte met Michele De Lucchi. Al in 1999 richtte Mario Trimarchi zijn eigen studio op met de naam Fragile. Met Fragile creëerde de Italiaan identiteitssystemen en gecoördineerde foto's die individualiteit benadrukken en onafhankelijkheid creëren.

Veel namelijk brandings werden ontworpen door Trimarchi - het teken van de Italiaanse post zou er het bekendste zijn. Naast communicatieontwerp en grafische vormgeving, ontwerpt de Milan ook oppervlakken en interieurs. Op dit moment werkt Trimarchi aan het idee van onstabiele geometrie dat hij gebruikt in een context van alledaagse objecten en die originele levensdouane in vraag stellen.

Website van Mario Trimarchi


Merken