• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Bedrijfsgegevens

Connox GmbH
Aegidientorplatz 2a
30159 Hannover
Duitsland

Tel.: +31207081554
E-mail: service@connox.nl

Handelsregister: Amtsgericht Hannover
Registratienummer: HRB 60242

Directeurs: Dipl. Red. Thilo Haas (verantwoordelijk voor de inhoud)

Btw-nummer conform § 27 a van de Duitse wet op de omzetbelasting (Umsatzsteuergesetz): DE220492564

Onze klantenservice is bereikbaar op werkdagen van 8.00 uur - 13.00 uur. Kunt u ons niet meteen bereiken, laat dan uw telefoonnummer achter via het antwoordapparaat of per mail. Wij bellen u graag terug!

Adres voor retourzendingen
Connox GmbH
Krauss-Maffei-Str. 3
30880 Laatzen
Deutschland

Copyright
De lay-out van deze website en alle daarop gepubliceerde teksten, afbeeldingen en grafieken zijn beschermd door het auteursrecht. Het gebruik in welke vorm dan ook, met name het kopiëren van de inhoud in online diensten, is zonder voorafgaande schriftelijke toestemming niet toegestaan.

De afbeeldingen zijn o.a. afkomstig van iStockphoto of van de vermelde fabrikanten, designers en designprijzen.

Klachten/geschillenbeslechting
De Europese Commissie heeft een platform ter beschikking gesteld voor online geschillenbeslechting. Ga hiervoor naar https://ec.europa.eu/consumers/odr/. Consumenten hebben in principe de mogelijkheid om dit platform te gebruiken voor geschillenbeslechting. We streven er altijd naar om bij eventuele meningsverschillen over met ons afgesloten overeenkomsten en klachten onderling tot een oplossing te komen. Houd er evenwel rekening mee dat wij niet verplicht zijn om deel te nemen aan een geschillenbeslechtingsprocedure met een geschillencommissie voor consumentenzaken en wij u ook niet kunnen aanbieden om aan een dergelijke procedure deel te nemen.