• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Studio 65


Studio 65

Studio65 en partners is een internationaal architectenbureau dat zowel architectuur- als designprojecten ontwikkelt. Het hoofdkantoor is in Italië - Turijn,Via Po 14 en er zijn kantoren in Jeddah, Riyad, Bali, Beijing, Abu Dhabi.

Studio65 wordt gekarakteriseerd als één, die projectkwaliteit in de meest complete zin van het woord nastreeft. Dit streven omvat de architecturale, technische en economische aspecten van een project.

De Studio bereikt dit doel door de nauwe samenwerking met de opdrachtgever en de uitmuntendheid van zijn team van architecten en specialisten. Structurele en infrastructurele ingenieurs, territoriale en milieuadviseurs, vakmensen, modelbouwers en prototypebouwers, kostenspecialisten en projectmanagement vormen samen projecten van aanzienlijke kwaliteit die compleet zijn met uitwerkingen, beschrijvingen, berekeningen, kosten, budgetten, tijdschalen en projectdeadlines.

Studio 65 heeft van 1965 tot op heden projecten gerealiseerd in verschillende Europese landen (Italië, Frankrijk, Groot-Brittannië, Portugal en de Sovjet-Unie) en over de hele wereld (Saoedi-Arabië, Indonesië, Dubai, Bahrein, USA, Syrië, Cina en Tunesië).

De studio heeft deelgenomen aan vele internationale wedstrijden, zowel als een uitgenodigde concurrent als in de vrije competitie. Door de prijzen en speciale vermeldingen heeft het een groot succes en internationale faam verworven. Veel van deze projecten zijn inmiddels gebouwd.

Verder heeft Studio 65 verschillende nominaties ontvangen, waarvan de belangrijkste de AGAKHAN AWARD voor Architectuur zijn. De eerste nominatie werd ontvangen in 1980 voor het wooncomplex Arabian Chevron Compound in Dariyah, Riyadh (project en bouw). De tweede in 2001 voor het Yanbu-cementbedrijf YCC. Dit project omvat een residentieel dorp voor 2000 werknemers met scholen, restaurants, hotels en gemeenschappelijke gebouwen.

In de loop der jaren heeft de studio een hooggekwalificeerd en bekwaam personeel samengesteld. Hun expertise strekt zich uit van architectuur, civiele techniek en infrastructuur, territorium en milieu, interieurontwerp, productontwerp, tentoonstellingen tot projectmanagement en bouwmanagement. Dit team faciliteert professionele projecten en werkt zowel op internationaal als Europees niveau. Bijzonder is het "Al Medinal Newspaper office" in Jeddah, het "Bosphorus Recreatiepark" Istanbul, de Main Gate, de Central Control Tower, het technische gebouw en het woongedeelte.

Website van Studio 65