• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Studio WM


Studio WM

De ontwerpers Wendy Legro en Maarten Collignon richtten de studio WM op. Het Nederlandse designduo woont en werkt in de havenstad Rotterdam.

Legro en Collignon kwamen na hun afstuderen aan de Academie Eindhoven bij elkaar, toen ze merkten hoe prachtig hun verschillende benaderingen op elkaar afstemden. Dat was ook de reden voor hun experimenteel werk met vormen en materialen, want beide ontwerpers bevragen hun ideeën en werken elk met een andere methode.

Design voor alle zintuigen

De creatieve veer van beide ontwerpers van de Studio WM is de gemeenschappelijke liefde voor details en esthetiek. Daarbij houdt het werk niet op met een mooi uiterlijk: Ongebruikelijke producten ontstaan met veel liefde voor details en intuïtieve ontwerpbenaderingen, met een hoge vraag naar aanraking, geur en zelfs naar geluid.

Geleid door alle zintuigen kunnen de producten van de studio WM zelfs als poëtisch worden beschouwd. De all-including aanpak was al verantwoordelijk voor een aantal gerenommeerde awards. Wendy Legro en Maarten Collignon geven naast hun werk als ontwerper ook les aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag.

Website van Studio WM