• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Sam Hecht en Kim Colin


British American Design Studio

Sam Hecht is een Britse ontwerper die in 1969. In Londen werd geboren. Hij deed zijn Master in industrieel ontwerp aan het Royal College of Art in Londen en ging drie jaar naar Californië en Tokio, voordat hij in 1999. Terugkeerde naar Londen. Vooral het werk van David Chipperfield overtuigde hem ervan dat inspiratie te vinden is in de eenvoudigste dingen.

De Amerikaanse ontwerpster Kim Colin studeerde zowel kunstgeschiedenis als architectuur in haar geboortestad Los Angeles. In 1997 ging ze naar Londen en gaf ze les aan het Royal College of Art. In 2002 richtte ze samen met Sam Hecht de ontwerpstudio Industrial Facility in Londen op.

Ontwerper Sam Hecht &Kim Colin richtte de ontwerpstudio Industrial Facility op om producten, meubels en omgevingen te onderzoeken en te contextualiseren, zodat hun potentieel voor vooruitgang zichtbaar wordt. De ontwerpstudio ontwerpt objecten met verschillende doeleinden in relatie tot hun ruimtelijke, culturele en performatieve landschappen voor internationale bedrijven die wereldwijd opereren. Zij maken designobjecten, meubels, tentoonstellingen en kleding.

Website van Sam Hecht en Kim Colin


Merken