• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Anton Björsing


Anton Björsing

Ontwerper Anton Björsing werd in 1983 in Zweden geboren en volgde aanvankelijk een opleiding tot timmerman. Het intensieve werk met hout inspireerde hem tot het ontwikkelen van zijn eigen objecten. Hij studeerde aan de Steneby Design School in Göteborg, Carl Malmsten Furniture Studies in Linköging en aan het Chelsea College of Art and Design in Londen.

Zijn nieuwsgierigheid en zijn kennis van hout, evenals zijn ambitie om uitdagingen aan te gaan, zijn de sleutelelementen van zijn ontwerpen. De ideeën van Björsing variëren van productontwerp tot meubilair tot interieurontwerp voor privé- en openbare ruimtes.
De Zweedse ontwerper beschrijft zijn ideeën als volgt: Ik wil producten ontwerpen die niet alleen als alledaagse voorwerpen worden gezien, maar die na gebruik worden gewaardeerd en niet worden weggegooid. Producten die u lang wilt bewaren en waarmee u een diepe binding aangaat.

Zijn eenvoudige ontwerpen met expressieve persoonlijkheden zijn het resultaat van zijn opleiding en zijn kennis van de eigenschappen van hout vanuit een langetermijnperspectief.

Website van Anton Björsing