• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Edward van Vliet


Edward van Vliet - Ontwerper

De Nederlandse ontwerper Edward van Vliet is gespecialiseerd in het creëren van interieurproducten voor (inter)nationale bedrijven voor speciale projecten zoals verlichting, tapijten, meubels en accessoires voor zakelijke en consumentenmarkten. Edward van Vliet ontwikkelt ook premium hospitality concepten voor de (inter)nationale hotelmarkt.

Edward van Vliet combineert zijn visie, creativiteit en multidisciplinaire expertise in volledig geïntegreerde concepten, gericht op het intensiveren van de bedrijfs-, interieur- of productidentiteit. Binnen de gecreëerde concepten richt hij zich op het verenigen van doelgericht gemaakte meubels, verlichting en grafiek, om samen een mooie wereld binnen werelden te worden. Edward van Vliet is geïnspireerd door de esthetiek van onze planeet en genereert krachtige ontwerpen door gebruik te maken van verschillende contrasterende materialen en elementen afkomstig uit voornamelijk Midden-Oosterse en Aziatische culturen.

De combinatie van traditioneel design en natuurlijke materialen met vernieuwende technieken zorgen ervoor dat zijn ontwerpen altijd een eclectische, globale betekenis uitstralen. Natuurlijke stoffen, felle kleuren en verrassende patronen worden in zijn ontwerpen geïmplementeerd in ongewone en verrassende combinaties, die de verleiding van decoratieve overdaad of uitspraken moeiteloos weerstaan.

Website van Edward van Vliet


Merken