• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

F/P Ontwerp


F/P Ontwerp

F/P Ontwerp

Fritz Frenkler en Anette Ponholzer hebben in 2000 het ontwerp F/P opgericht. Het team bestaat nu uit verschillende ontwerpers en industriële ontwerpers die werken voor klanten in Azië, Europa en Noord-Amerika. De focus ligt op de ontwikkeling en productie van producten en diensten op het gebied van communicatie en industrieel ontwerp, architectuurontwerp en gebruikersinterfaceontwerp.

Fritz Frenkler

Fritz Frenkler werd geboren op 11 mei 1954 in Stade. Hij studeerde o.a. industrieel ontwerp aan de Academie voor Schone Kunsten in Braunschweig en werd hoofd frogdesign Azië en directeur van de Wilkhahn Development Company. Daarnaast werkte hij als hoofdontwerper bij de Deutsche Bahn AG en is sinds 200 jaar hoogleraar aan de Technische Universiteit van München.6.

Anette Ponholzer

Ponholzer werkte als ontwerper in New York na zijn afstuderen in industrieel ontwerp in Kiel. Zij en Frenkler werkten vervolgens voor de wieg Wilkhahn, alvorens uiteindelijk samen F/P Design op te richten. In 2007 doceerde de ontwerper ook industrieel ontwerp als gastdocent aan de Technische Universiteit van Stuttgart.

Website van F/P Ontwerp


Merken