• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Ruimtevaart Kopenhagen


Ruimtevaart Kopenhagen

Space Copenhagen, opgericht door Bindslev Henriksen en Peter Bundgaard Rützou in 2005, is een interdisciplinaire ontwerpstudio uit Denemarken, die gewoonten uitdaagt en een persoonlijke en eerlijke hint aan de projecten toevoegt.
Het aantal projecten van meubilair en interieurontwerp voor het dagelijks leven strekt zich uit tot uitzonderlijke designobjecten en kunstinstallaties. Samen willen ze hun persoonlijke emoties in deze verschillende disciplines inpassen en elk project en object transformeren tot een absoluut unicum.
Space Copenhagen gebruikte verschillende materialen en vormen en gedempte tinten die een elegante, intieme sfeer creëren. Materialen zoals hout, steen, leer en messing verouderen in de loop van de tijd en geven een levendige draai aan het designobject. De interieurs van enkele van de beste restaurants en hotels ter wereld, zoals het restaurant KUI in New York City of het 5-sterren hotel d'Angleterre in Kopenhagen, staan op de referentielijst van de studio en er ontstaan steeds weer nieuwe high-profile jobs voor de ontwerpers.

Website van Ruimtevaart Kopenhagen


Merken