• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Christian Lessing


Christian Lessing

Christian Lessing is het hoofd achter de Düsseldorfse onderneming Lessing Produktgestaltung. De opgeleide timmerman en afgestudeerd grafisch ontwerper werkt als zelfstandig ontwerper sinds 2004.

Christian Lessing heeft de vaardigheid om als ontwerper de twee werelden van productie en design met elkaar te verbinden. Het ontwerpen van nieuwe producten is zijn doel en de innovatieve ontwerpen van de Duitsers hebben hun eigen expressie: Christian Lessing beslist welke doeleinden er in sommige meubels ontbreken - en bouwt ze vervolgens. Zijn meubels hebben een verrassende, innovatieve component. Zo ontwerpt hij vaak kleine meubels voor balkons om zo veel mogelijk groen in een kleine ruimte te brengen.

Lessing ontwerpt ook accessoires: De kleine decoratieartikelen en speelgoed zijn humoristische en liefdevolle voorwerpen die mensen soms aanmoedigen om even stil te staan en na te denken. Geen wonder, want Lessing is niet alleen in staat om zijn eigen producten te ontwerpen in het atelier in Düsseldorf, maar ook om ze in de nabije werkplaats te produceren.

Website van Christian Lessing