• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Aiayu


Aiayu

Duurzame productie Textielbedrijf

Al in 2004 kwam het idee bij de oprichters van Aiayu om duurzame kleding en huishoudtextiel te maken die geen schade toebrengen aan mensen of de planeet. In nauwe samenwerking met landen als Bolivia, India en Nepal, waar vakmanschap en materiaalkennis altijd van generatie op generatie zijn doorgegeven, produceert Aiayu producten van natuurlijke materialen die uitblinken in kwaliteit, comfort en esthetiek.

Het textielbedrijf is gevestigd in Denemarken, waar creatief werk en ontwerpen voor toekomstige producten ontstaan. Het doel is om tijdloze, Scandinavische ontwerpen te creëren, voorbij alle vluchtige modetrends, en deze te combineren met traditioneel vakmanschap. Aiayu maakt alle producten onder eerlijke werkomstandigheden en eert het traditionele werk van ambachtslieden. Het textielbedrijf is van mening dat herkomst, duurzame productie en milieuduurzaamheid even belangrijk zijn als de esthetiek van het product. De combinatie van al deze factoren maakt een product echt luxueus en van hoge kwaliteit. Wij zien onszelf alleen maar als een verfijning van wat de natuur zo mooi heeft ontworpen.
Aiayu

Alle Aiayu katoenproducten zijn GOTS-gecertificeerd. GOTS-gecertificeerd katoen garandeert dat de grondstof afkomstig is uit de biologische landbouw en dat de productie biologisch en sociaal compatibel is. Aiayu hecht belang aan het nastreven van partnerships met fabrikanten die zich inzetten voor de hoogste normen. Daarom zijn alle partners ofwel SA8000 ofwel WRAP-gecertificeerd om een ethische productie in termen van arbeidsomstandigheden te garanderen.

Website van Aiayu


Merken