• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

String Furniture

String Furniture staat bekend om de klassieke rekken van Nisse en Kajsa Strinning als modulair systeem. Daarnaast biedt het assortiment nieuwigheden zoals de Museum ™ planken, toevoegingen voor buiten, Works ™ meubels voor het thuiskantoor en nog veel meer.

Individuele rekkensystemen voor elke woonruimte

Het String rekkensysteem biedt eindeloze combinatiemogelijkheden voor woon- en werkruimtes. Met de schapladders, planken, vitrines en accessoires kunnen opbergmogelijkheden voor elke ruimte worden geconfigureerd.


Ontdek alle collecties en series van String Furniture

String Plank - Een klassieker uit het midden van de 20e eeuw

String Furniture staat bekend om de designklassieker die iedereen kent. Het plankensysteem van Nisse en Kajsa Strinning, dat in 1949 voor het eerst aan de wereld werd gepresenteerd, was vooral populair in de jaren '50 en '60 van de vorige eeuw.
Slechts een paar jaar later, in 1955, won het ontwerp de gouden medaille van de Triennale in Milaan en werd het uiteindelijk in 1979 opgenomen in de collectie van het Zweedse nationale museum - als onderdeel van de nationale designgeschiedenis.

Het tijdloze ontwerp van Nisse en Kajsa Strinning werd uiteindelijk herontdekt en verder ontwikkeld in de jaren 2000. Dit werd gevolgd door:
2005 de praktische en compacte String Pocket wandplank
2015 Works ™ met functionele kantoormeubelen
2019 Outdoor collectie met gegalvaniseerde rekkenmodules voor buitengebruik.

Modulair rekkensysteem

Het String rekkensysteem biedt eindeloze combinatiemogelijkheden voor woon- en werkruimten. Met de rekladders, planken, vitrinekasten en accessoires kun je opbergmogelijkheden configureren voor elke ruimte: Van een praktisch nachtkastje tot badkamermeubels, keukenvitrines, garderobemeubels of een open garderobekast, er zijn geen grenzen aan je verbeelding.

Website van String Furniture


De belangrijkste ontwerpers