• Gratis verzending vanaf 60 €
  • 100% klimaatneutrale verzending
  • 30 dagen retourrecht

String Furniture

String Furniture staat bekend om de klassieke rekken van Nisse en Kajsa Strinning als een modulair systeem. Daarnaast biedt het assortiment noviteiten zoals de Museum ™ rekken, outdoor toevoegingen, Works ™ meubilair voor het thuiskantoor en nog veel meer

Filter 

Kleuren  
Categorie  
Hoofdcategorie  
Aanbieding
sorteren: Populariteit  


Ontdek alle collecties en series van String Furniture

String Plank - Een Mid-Century Design Classic

String Furniture staat bekend om de designklassieker die iedereen kent. Het schapsysteem van Nisse en Kajsa Strinning, dat in 1949 voor het eerst aan het wereldpubliek werd gepresenteerd, was vooral populair in de jaren '50 en '60 van de vorige eeuw.
Slechts enkele jaren later, in 1955, won het ontwerp de Triennale Gold Medal in Milaan en werd het uiteindelijk in 1979 - als onderdeel van de nationale ontwerpgeschiedenis - opgenomen in de collectie van het Zweedse Nationale Museum.

Het tijdloze ontwerp van Nisse en Kajsa Strinning werd uiteindelijk herontdekt en verder ontwikkeld in de jaren 2000. Dit werd gevolgd door:
2005 de praktische en compacte String Pocket wandplank
2015 Works ™ met functioneel kantoormeubilair
2019 Outdoor collectie met verzinkte rekmodules voor buitengebruik.

Modulair rekkensysteem

De String Rekkensysteem biedt eindeloze combinatiemogelijkheden voor woon- en werkruimten. Met de rekkenladders, planken, vitrines en accessoires kunt u opbergmogelijkheden configureren voor elke ruimte: Van een praktisch nachtkastje, tot badkamermeubels, keukenkastjes, garderobemeubels of een open garderobe, er zijn geen grenzen aan uw verbeelding.

Website van String Furniture


De belangrijkste ontwerpers