• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Bjørn + Bjørn


Bjørn + Bjørn

Tina Bjørn Midtgaard en Christian Bjørn zijn een ontwerperspaar uit Kopenhagen. Ze werken met tal van ontwerpaspecten, communicatie, tentoonstellingen en programma's van eigenheid.

Christian Bjørn is al sinds het einde van de jaren '70 een sleutelfiguur in het Deense design. Vandaag de dag wordt hij gezien als een belangrijke bijdrage aan de introductie van industrieel ontwerp als zelfstandig onderwerp in Denemarken.

Opgeleid architect Tina Bjørn Midtgaard richtte de Arts and Design Gallery Superobjekt op. Sinds haar afstuderen aan de Koninklijke Deense Academie voor Schone Kunsten heeft ze zich ook geconcentreerd op interdisciplinaire projecten, onder andere voor de Deense overheid. Het ontwerpersechtpaar Bjørn + Bjørn bestrijkt samen een breed spectrum van de designscene dankzij hun veelzijdige ervaringen.

In het algemeen bepalen Bjørn + Bjørn welke producten en gebieden voor verbetering vatbaar zijn. Dit resulteert in eenvoudige, functionele, esthetische en soms zelfs humoristische producten die beantwoorden aan de eisen van de consument en zijn dagelijks leven verbeteren.

Website van Bjørn + Bjørn


Merken