&tradition

&Het doel van de traditie is om iets bijzonders in het leven van mensen te brengen. Het bedrijf, gevestigd in Fredensborg, Denemarken, is gespecialiseerd in de distributie en productie van nieuw gelanceerde designklassiekers.

Filter 

Kleuren  
Categorie  
Hoofdcategorie  
Aanbieding
Nieuw
sorteren: Populariteit  


"Kunst ontmoet ambacht. Vorm ontmoet functie. Materiaal ontmoet potentieel. Dat is de Scandinavische traditie. En dit is ons erfgoed dat we koesteren en onderhouden. Maar &traditie (voorheen uniek in Kopenhagen) heeft nog meer te bieden. Het doel is om de waarden van degelijk vakmanschap te combineren met hedendaags design.

De principes van kwaliteit zijn tijdloos. Maar ook de frisheid van het ontwerp en de productiemethoden maken vooruitgang. & Traditie wil graag transformeren, iets nieuws definiëren en uitvinden. Hiervoor gebruikt en combineert de &traditie nieuwe materialen; nieuwe technieken worden ontwikkeld, nieuwe productiepaden worden gevolgd en de grenzen van de functie, vorm en materialen worden uitgedaagd.

De collectie van & Tradition bevat niet alleen de designiconen en onontdekte werken van de designlegendes van gisteren, maar biedt ook nieuw werk van toonaangevende ontwerpers van vandaag en jonge talenten van morgen. De klassiekers van vandaag waren ooit de avant-garde van het verleden - & Traditie wil creaties creëren die het potentieel hebben om klassiekers van de toekomst te worden.

Het Deense bedrijf denkt globaal. Daarom kijkt &Tradition over de Deense grenzen heen om ontwerptalenten te vinden. De productielocaties worden niet geselecteerd op basis van locatie en plaatsen, maar op basis van de kwaliteit die ze bieden. Hoewel &Traditie haar collectie via een internationaal netwerk op de markt bracht, is zij nog steeds geworteld in de Scandinavische traditie - want traditie is een essentieel onderdeel van de identiteit van &Traditie.

Website van &tradition


De belangrijkste ontwerpers