• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

& Traditie

Iets speciaals in het leven van mensen brengen is het doel van & Tradition. Het bedrijf, gevestigd in Kopenhagen, Denemarken, is gespecialiseerd in de distributie en productie van heruitgegeven designklassiekers.

Tijdloze klassiekers en moderne innovaties

De collectie van & Tradition bevat niet alleen designiconen en onontdekte werken van de designlegendes van weleer. Maar & Tradition biedt ook nieuw werk van de toonaangevende ontwerpers van vandaag en de jonge talenten van morgen.


Ontdek alle collecties en series van &Tradition

"Ambacht ontmoet kunst. Functie ontmoet vorm. Materiaal ontmoet potentieel. Dat is de Scandinavische traditie. En dat is ons erfgoed, dat we koesteren en bewaren." & Maar Tradition (voorheen unique copenhagen) is nog meer. Het verklaarde doel is om de waarden van solide vakmanschap te combineren met hedendaags design.

De kwaliteitsprincipes zijn tijdloos. Maar de actualiteit van het ontwerp en de productiemethoden zijn altijd in ontwikkeling. & Tradition wil opnieuw vormgeven, herdefiniëren en iets nieuws uitvinden. & Tradition gebruikt en combineert daartoe nieuwe materialen, ontwikkelt nieuwe technieken, slaat nieuwe wegen in de productie in en daagt de grenzen van functie, vorm en materialen uit.

De collectie van & Tradition omvat niet alleen designiconen en onontdekte werken van de designlegendes van weleer. & Tradition biedt ook nieuw werk van de toonaangevende ontwerpers van vandaag en de jonge talenten van morgen. De klassiekers van vandaag waren ooit de avant-garde van het verleden - & Tradition wil creaties creëren die het potentieel hebben om klassiekers van de toekomst te worden.

Het perspectief van het Deense bedrijf is wereldwijd. Daarom zoekt & Tradition naar ontwerptalent buiten de Deense landsgrenzen. Ook de productielocaties worden niet geselecteerd op basis van plaats en ligging, maar op basis van de kwaliteit die ze bieden. & Tradition brengt haar collectie op de markt via een internationaal netwerk, maar blijft toch geworteld in de Scandinavische traditie - omdat traditie deel uitmaakt van de identiteit van & Tradition.

Website van & Traditie


De belangrijkste ontwerpers