• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Studio Pepe


Studio Pepe

Studio Pepe is een Italiaans ontwerpbureau, opgericht in Milaan in 2006 door Arianna Lelli Mami en Chiara Di Pinto.

Beide ontwerpers van Studio Pepe hebben een visionaire en multidisciplinaire aanpak, wat zich uit in productontwerp, consulting en styling. De filosofie van beide Italianen is gebaseerd op een conceptuele vraag, geïnspireerd door het onverwachte en vaak beïnvloed door klassieke ontwerpen.

Inspiratie van het Italië van de jaren 50

Arianna Lelli Mami en Chiara Di Pinto studeerden aan de beroemde Politecnico di Milano. Beiden begonnen als industrieel ontwerpers en later werden ze stylisten voor fotoshoots - hun concepten en sets worden getoond in internationaal gerenommeerde tijdschriften als Wallpaper, Elle Decoration en de New York Times.

De ontwerpers hebben hun iconische stijl als volgt uitgelegd: "We houden van de Italiaanse esthetiek van eind jaren '50 en hoger - toen had de goed opgeleide en verfijnde middenklasse een stijl die zeer goed vertegenwoordigd was door meesters als Caccia Dominioni, Gio Ponti en de Carli en in Michelangelo Antonioni's films als 'La notte'. Een stijl, die veel kostbare materialen zoals marmer, messing, kostbare houtsoorten en patronen gebruikt".