• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Simon Stevens


Ontwerper - Simon Stevens

Keramische objecten zijn de passie van ontwerper Simon Stevens, die bekroonde gerechten ontwierp voor gerenommeerde bedrijven als Rosenthal of Magisso.

Onderwijs

Simon Stevens leerde 3D-design kennen aan het Loughborough College of Art and Design en aan de Staffordshire University. Zijn kennis wordt nu doorgegeven aan de volgende generatie sinds hij als gastdocent en spreker op internationale scholen aan de slag gaat.

Bekroonde ontwerpen

De bekroonde ontwerpen (iF Design Award, Red Dot en Good Design Award) worden niet alleen thuis gebruikt, maar worden ook tentoongesteld als onderdeel van permanente collecties in musea zoals het V&A Museum en het Frankfurt Museum for Applied Arts.

Het ontwerp: bijzonder &tijdloos

De ontwerpen van Simon Stevens zijn niet alleen gemakkelijk te gebruiken, maar ook ogenschijnlijk tijdloos, omdat ze geïnspireerd zijn door de interactie met alledaagse objecten,
Simon Stevens richtte zijn eigen ontwerpbureau in Londen op in 2009.. Zijn speciale keramische ontwerpen verbinden een eenvoudige vorm met speciale functionaliteit. Huishoudelijke ontwerpen met een lange levensduur, te gebruiken voor welke gelegenheid dan ook.