• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Badkamer

Productgroepen


Inspirerende badkamerideeën voor een harmonieuze badkamerinrichting

Typisch voor de badkamer zijn een ligbad, douche, wastafel, toilet en af en toe een bidet. Daarnaast zijn er nog vele andere praktische voorwerpen nodig voor het dagelijks leven, van spiegels, kasten en opbergdozen tot handdoekhouders en toiletborstels.

Het kiezen van badkamermeubilair - Wat u moet oppassen

Omdat de badkamer een van de vochtigste kamers in huis is, moet u bij de keuze van de te gebruiken materialen of de veiligheidseisen voor elektrische producten extra voorzichtig te werk gaan. Onbehandelde houtsoorten zijn bijvoorbeeld niet geschikt voor vochtige ruimtes, omdat het natuurlijke materiaal zonder de juiste behandelingen van vorm zou veranderen en zou rotten. Bij elektrische apparaten in de directe nabijheid van de douche of badkuip, bijv. een licht direct boven een open douchecabine, moet rekening worden gehouden met de juiste beschermingsvormen (bijv. IP 44).

Laat u inspireren door onze hoogwaardige designproducten en haal het meeste uit onze behulpzame badkamerideeën. Meer informatie over badkamerdesign vindt u in onze Connox Blog.