• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Thomas e. alken


Thomas E. Alken 1to1

Deens design met een sterk concept

Thomas E. Alken studeerde in 1997 af aan de Copenhagen Design School en vervolgde zijn opleiding aan de Helsinki University of Art and Design.

In 1997 opende Alken zijn eigen ontwerpstudio in Kopenhagen. Hij is sinds 2005 voorzitter van de raad van bestuur van de herfsttentoonstelling meubelmakers en sinds 2007 lid van de Deense adviesraad voor ontwerpers. In 2009 werd de Deen ook lid van het Danmarks Designskole schoolbestuur in Kopenhagen.

Thomas E. Alken heeft nog steeds zijn eigen ontwerpstudio in het centrum van Kopenhagen, vlakbij de prachtige botanische tuin. Zijn studio houdt zich voornamelijk bezig met meubel- en productdesign en ontwerpadvies voor Deense en internationale klanten. Alken omschrijft zijn ontwerpstudio als klein maar gepassioneerd met brede knowhow en grote ambities.

“We geloven in de kracht van een sterk concept. Op basis van een functionele en mooie vorm met focus op het menselijk lichaam en de omgeving willen we relevante producten ontwerpen met een lange levensduur. We optimaliseren materialen en productieprocessen in een gestructureerde en open workflow. "

Website van Thomas e. alken


Merken