• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Bernadotte &Kylberg


Bernadotte &Kylberg

Het designcollectief Bernadotte &Kylberg, opgericht in 2012, baseert de filosofie op de harmonische symbiose van kwaliteit, functionaliteit en iconische contouren. Daarbij reikt het designspectrum van Carl Philip Bernadotte en Oscar Kylberg van grafisch ontwerp over productontwerp tot industrieel ontwerp.
De focus ligt op inspirerende contouren, hoogwaardige materialen en eerlijke productievoorwaarden is hoe Bernadotte en Kylberg designproducten met liefde voor details realiseren. De ontwerpers zijn geïnspireerd door de veelzijdigheid van de natuurlijke landschappen van Zweden. Organische patronen ontmoeten er minimale vormen en worden tijdloos design.

Carl Philip Bernadotte

Carl Philip uit Zweden heeft al sinds zijn jeugd creativiteit in zijn aderen, toen hij zijn passie voor fotografie ontdekte. Daarna studeerde hij grafisch ontwerp aan de Stockholm Forsberg School for Design en werd hij opgeleid aan de gerenommeerde "Rhode Island School of Design", waar hij zijn eerste designprijs won in 2008. Naast zijn succes als grafisch ontwerper en fotograaf, werkte hij sinds 2012 samen met zijn vriend Oscar Kylberg in hun studio Bernadotte &Kylberg, waar hij interieur- en modeontwerp voor verschillende fabrikanten produceerde.

Website van Bernadotte &Kylberg


Merken