• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Patrick Nadeau


Patrick Nadeau

Patrick Nadeau studeerde zowel productontwerp als architectuur, gecertificeerd. Hij woont en werkt in Parijs.

Hij begon intensief onderzoek te doen naar eigentijds design tijdens een studiereis naar Kyoto in 1996.. In 1997 richtte hij zijn eigen ontwerpbureau op; daar werkt hij aan projecten op het gebied van architectuur, design en vormgeving van het milieu en tuinontwerp.

Met deze unieke aanpak ontwikkelt hij projecten voor klanten als Boffi, Hermès, Kenzo Parfums, Louis Vuitton, Festival des Jardins de Chaumont-sur-Loire (jaarlijkse expositie voor eigentijds tuinontwerp), de stad Rennes of de Salines Royales d'Arc et Senans.

Met de zeer persoonlijke expositie Nature individuelle-Patrick Nadeau in de showroom "Sabz" in Parijs in september 2008 presenteert hij het interdisciplinaire en open karakter van zijn werk. De ontwerpen benadrukken dat Patrick Nadeau zich richt op het in evenwicht brengen van levendige (planten) met natuurlijke en door mensen gecreëerde dingen.

Patrick Nadeau is de oprichter en leider van de workshop "végétal design" van de ESAD (Ecole Supérieure d'Art et de Design) in Reims. Hij doceert aan de particuliere academie voor design en interieurontwerp Ecole Comondo (Les Arts Décoratifs) in Parijs en is lid van het Jardiland Instituut dat zich beroept op Observatoire des tendances du jardin ("observatory for trends in the garden").


Merken