• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Gedekte tafel

Het wordt gekenmerkt door slanke lijnen, poëtische hoeken en het gebruik van massief, FSC®-gecertificeerd hout, dat uitnodigt om de meubels met al je zintuigen te verkennen, aan te raken en te ervaren.

Naar de producten

Voor feestelijke gelegenheden, dagelijkse maaltijden, een diner bij kaarslicht, sociale evenementen of een diner voor één: verschillende gelegenheden bieden verschillende mogelijkheden om de sfeer van de tafel op de juiste manier te veranderen.

Naast de keuze van het juiste serviesgoed en bestek, kunnen ook tafelkleden, kaarsen en servetten de sfeer rond de tafel beïnvloeden.

Sommige maaltijdtijden hebben speciale toevoegingen nodig: een salontafel heeft melk en suiker nodig, en als u salade, azijn en oliehouders serveert, moeten deze worden geleverd.

Als je een ei voor het ontbijt gebruikt, heb je een eierdopje en misschien zelfs een zoutkelder nodig. Drinken met vrienden? Dan moet je een paar snacks bij de hand hebben.

Om aan elke vraag te kunnen voldoen die een uitzonderlijke tafelcultuur kan hebben, zijn er verschillende dingen nodig, die allemaal verschillend van elkaar zijn. Feesten hebben speciale apparatuur nodig, maar voor alledaagse gebeurtenissen zijn duurzame en bestendige goederen nodig.

Dit is de reden waarom we een aantal suggesties presenteren met betrekking tot het onderwerp "legtabellen":

Alle bijdrages van deze categorie Themawereld

Productcategorieën