• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Mavro // Lefèvre


Tegengesteld ontwerpersduo

Het ontwerpersduo Mavro // Lefèvre kwam samen volgens het motto 'tegenstellingen trekken elkaar aan'. Ondanks hun verschillende achtergronden hebben de twee vrouwen, Mette Mavro en Sofie Lefèvreeine, een passie voor goed design die hen verenigt.

Mette Mavro komt eigenlijk uit de muziekindustrie en is ook gewijd aan design. Haar passie is interieurontwerp en interieurarchitectuur. Ze heeft een ongelooflijke kennis en nieuwsgierigheid die ze deelt met Sofie Lefèvre, die in het bezit is van een Master's degree in Innovation Design Engineering van het Royal College of Art in Londen.

"Onze verschillende afkomst is onze grootste kracht, die ons voortdurend een schat aan ideeën geeft, omdat we enerzijds anders denken en anderzijds precies weten wat belangrijk is. legt Sofie Lefèvre uit. Als het gaat om concrete ontwerpen, proberen de twee altijd om zichzelf in de positie van de gebruiker te plaatsen en zich af te vragen hoe de gebruiker en het product zich tot elkaar verhouden.

Daarnaast speelt het duo graag met contrasten en plaatst het duo visuele of functionele verrassingen in hun verder minimalistische taal. "We houden van het onvoorspelbare en we creëren weer kleine "aha"-effecten die gebruikers van onze producten hopelijk zullen ervaren en waarderen.

Website van Mavro // Lefèvre


Merken