• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

GamFratesi


GamFratesi

GamFratesi is opgericht door de Deense architect Stine Gam en haar Italiaanse collega Enrico Fratesi in 2006.. De ontwerpstudio is gevestigd in Kopenhagen, hoewel Gam en Fratesi altijd op reis zijn om nieuwe ervaringen op te doen en nieuwe producten te ontwikkelen.

Stine Gam werd in 1975. In Kopenhagen geboren. Ze studeerde in 2006. Jaar af met een diploma architectuur in Aarhus. Tijdens haar studie studeerde ze aan de Ferrara Universiteit en werkte ze voor architectenbureaus in Milaan en Tokio. Enrico Fratesi werd geboren in Pesaro in 1978. Fratesi studeerde architectuur in Florence en Ferrara en studeerde af met een master in industrieel ontwerp. Zijn studies leidden de Italianen ook naar Stockholm en Aarhus.

De combinatie van twee culturen is een sterk thema in de ontwerpen van Enrico Fratesi en Stine Gam. Geïnspireerd door het dagelijks leven, maar ook door technologie, poëzie en traditie, laten de Deen en de Italianen aspecten van hun verschillende manieren van leven in hun ontwerpen opgaan.

Website van GamFratesi


Merken