• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Anna &Gian Franco Gasparini


Anna &Gian Franco Gasparini

Gian Franco Gasparini is doctoraatsarchitect van Florence. Naast zijn werk als industrieel planner leidt de Italiaan samen met zijn vrouw Anna een eigen ontwerpstudio.

Gasparini doceerde industriële planning aan de ISIA in Florence. Door dit werk richtte hij zich meer op het grote publiek, zodat hij de communicatieprojecten wilde verbeteren. Daarom heeft Gasparini het instituut Università del Progetto opgericht, dat zich richt op design en communicatie. Als gevolg hiervan is de Italiaanse ontwerper begonnen met het leiden van ontwerp- en communicatieprojecten voor met name internationale bedrijven. Samen met zijn vrouw richtte Gasparini later het Architettura della Comunicazione kantoor op, gericht op design en communicatie.

Het advieswerk van Gasparini en de oprichting van Corporate Identities leidde al snel tot samenwerking met Alessi, Barilla en de Walt Disney Company. Naast deze taken ontwerpt Gian Franco Gasparini vandaag de dag zelf producten; ze zijn vaak gerelateerd aan zijn passie voor koken.

Website van Anna &Gian Franco Gasparini


Merken