• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Maria Berntsen


Maria Berntsen

"Iets ontwerpen is iets communiceren en een goed ontwerp is altijd gemakkelijk te begrijpen. "Het creëren van een goed product betekent het optimaliseren van vorm en functie door middel van detail.

"Je weet altijd of een product kwaliteit is en ik gebruik dit intuïtieve gevoel als ik iets nieuws maak.

Voor Maria Berntsen betekent design in de eerste plaats dat ze zich richt op emoties, deze verwerkt en verwerkt in haar ontwerpen. Uiteindelijk kan de computer alleen maar een hulpmiddel zijn om een goede basis de perfecte vorm te geven. Ze hecht er veel waarde aan dat haar producten de zintuigen aanspreken die mensen gebruiken. De vorm moet zich aanpassen aan de menselijke lichaamsbouw, maar tegelijkertijd ook visueel aantrekkelijk zijn.

Maria Berntsen heeft haar vaardigheden opgepikt aan de Danish Art Workshops als onderdeel van een ambachtelijke cursus, terwijl haar theoretische kennis voortkomt uit haar studie kunstgeschiedenis aan de Danish People's University. De ontwerper denkt zeer zorgvuldig na over intuïtie en leerprocessen tijdens studie en werk. Ze is tevreden met haar eigen eenvoudige aanpak die haar in staat stelt om intuïtief door te groeien naar nieuwe projecten. Maria Berntsen zegt zelfs over zichzelf dat het ontwerpproces voor een product direct verband houdt met persoonlijke ontwikkeling en persoonlijke waarden weerspiegelt. De productontwerpster is sinds 1992. Jaar zelfstandig ondernemer. In haar ontwerpstudio in Denemarken maakt zij meubelontwerpen, lampen en objecten voor dagelijks gebruik. Naast haar managementtaken bij haar ontwerpbureau geeft Maria Berntsen les aan de Deense School of Design.

Website van Maria Berntsen


Merken