• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Nendo


Nendo

Nendo is een Japans ontwerpbureau dat interdisciplinair en internationaal werkt. Het hoofd achter de bekroonde studio is Oki Sato.

Oki Sato werd geboren in de Canadese stad Toronto, maar de Japanners verhuisden al naar Tokio voor zijn studie architectuur. In 1997 richtte Sato in de Japanse hoofdstad de Neno Deseign op.

Na uitstekende successen in de eerste jaren van zijn ontwerpbureau richtte Nendo in 2005. Jaar een dochteronderneming op in Milaan, Italië. Vandaag de dag heeft het internationale ontwerpbureau meer dan 30 medewerkers in dienst en is het actief op het gebied van grafisch ontwerp, productontwerp, installaties, architectuur en interieurontwerp. Net zo veelzijdig als Nendo's werkgebieden zijn de klanten van de Japanse-Italiaanse ontwerpbureaus: van Armani tot Discipline en Kartell tot en met Villeroy & Boch.

Nendo: De kleine "!" voor elke dag

Het doel van Nedo is, dankzij het ontwerpbureau, om mensen een klein "! Daarom werkt Nendo aan het opnieuw construeren van alledaagse voorwerpen en geeft het product het zekere "!

Voor de vele werken van Nendo kreeg het ontwerpbureau al vele prijzen, net als de if award, de Red Dots award en de Compasso d´Oro. Tegenwoordig vindt u de ontwerpen van Nendo over de hele wereld in het museum, bijvoorbeeld in het Museum of Modern Art in New York en in het Centre Pompidou in Parijs.

Website van Nendo


Merken