• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Herman Studio


Herman Studio

Scandinavisch ontwerp voor &thuis

Herman Studio is een ontwerpbureau gevestigd in Aarhus, Denemarken. De ontwerpstudio is opgericht door Helle en Jonas Herman, die elkaar tijdens hun studie ontmoetten en een echtpaar werden. De focus van het ontwerpduo ligt op meubels voor de woon- en werkruimte, gemaakt van natuurlijke materialen en in een eenvoudig ontwerp; heel erg in de traditie van de Scandinavische stijl.

Hun ontwerpen zijn functionele producten voor dagelijks gebruik thuis of op kantoor met een persoonlijke en verfijnde touch, volgens het motto "form follows function". De stoelen, tafels, banken en andere meubels zijn zo tijdloos en elegant, dat ze zowel in uw woonkamer als op kantoor een geweldige sfeer creëren.

Jonas Herman Pedersen
Jonas Herman Pedersen studeerde &meubelruimte aan de Aarhus School of Architecture. Pedersen werkt bij voorkeur "hands-on". Pedersen is niet alleen creatief in de omgang met pen en penseel, maar met een achtergrond in het vak ook begaafd in de omgang met de materialen.

"Mijn grote passie voor design is, naast esthetiek, vooral gericht op goed vakmanschap en het gebruik van materialen. Ik ben diep gefascineerd door de productiemethoden en het nadenken over een nieuw product van grondstof tot eindproduct. Daarom gaat het bij een goed ontwerp voor mij om de hele productiemethode en de esthetiek die allemaal samenkomen om zo veel mogelijk in aanmerking te komen".

Helle Herman Mortensen
Bright Herman Mortensen studeerde Industrieel Ontwerp aan de Universiteit van Aalborg. Mortensen legt haar focus op conceptontwikkeling, in het werken met textiel, kleuren en grafiek.

"Voor mij gaat design over het bereiken van de kern van wat het project uniek maakt en het vervolgens te benadrukken. Het verhaal vertellen. Bovendien denk ik dat het van essentieel belang is om het ontwerp vanuit vele invalshoeken te bekijken en het een brede, geïntegreerde uitstraling te geven. Hier wordt de samenwerking tussen de verschillende disciplines enorm belangrijk".

Website van Herman Studio


Merken