• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Ontwerper Frederik Roijé


Frederik Roijé

"Producten die achter hun functie verdwijnen. Ik wil mijn producten daartegen beschermen door er een meerwaarde aan te geven. Deze waarde is de geschiedenis achter het product. - Frederik Roijé

Frederik Roijé is ontwerper en tegelijkertijd de naamgever van een ontwerpbureau en een ontwerpproducent. Hij volgt de vraag om producten te ontwerpen vanuit de liefde voor verrassingen, nieuwsgierigheid en schoonheid - nieuwe producten voor een nieuwe tijd.

Frederim Roijße is geboren in het oosten van Nederland op 14 juni 1978.. Hij studeerde in 2001. Jaar af aan de Design Academy in Eindhoven. Zijn liefde voor het inrichten van objecten was toen al duidelijk.

Frederik Roijé heeft tijdens zijn studie stage gelopen bij ontwerpers als Piero Lissoni in Milaan en Marcel Wanders in Amsterdam.

Frederik Roijé richtte zijn eigen ontwerpstudio op in Amsterdam. De studio is gespecialiseerd in inrichting en productontwerp en beschouwt concept en ontwikkeling als de belangrijkste aspecten van design.

De ontwerpen van Frederik Roijé trokken wereldwijd de aandacht. Naast zijn eigen collectie die hij in zijn gelijknamige bedrijf aanbiedt, heeft ook de fabrikant Droog Design een aantal van Roijé's ontwerpen gemaakt. Zijn werken konden bovendien in talrijke tentoonstellingen en musea over de hele wereld worden gepresenteerd.

Website van Ontwerper Frederik Roijé


Merken