• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Ole Palsby


Ole Palsby

Eerlijkheid, duurzaam gebruik van middelen en verantwoordelijkheid - Ole Palsby's zorg is kwaliteit in het dagelijks leven. Hij wil design naar de mensen brengen door de gebruiksvriendelijkheid over te brengen van de professionele keuken naar de huishoudelijke keuken. Bij het maken van een ontwerp is het een kwestie van het punt bereiken dat er niets meer toe te voegen of weg te laten is. De producten zullen niet stelen de aandacht van maaltijden en dranken, in de mening van Ole Palsby's, in plaats daarvan krijgen ze een kans om gezien te worden en benadrukken uiterlijk, geur en vorm.

Bij het ontwerpen van zijn apparaten, de voorbereiding, maaltijd en tafel in het middelpunt van de belangstelling voor Ole Palsby. Ole Palsby haalt zijn inspiratie vaak uit Japan en de Zen-filosofie, die zijn basishouding ten opzichte van design kenmerkt: "De algemene indruk wordt door alle zintuigen - oog, mond, neus, neus, oor en hand - in gelijke mate gecreëerd en wijst hem de weg naar het doel van zijn ontwerp:

"Apparaten voor de keuken en tafel zo ontwerpen dat ze een geïntegreerd onderdeel vormen van de maaltijdvoorbereiding en de maaltijd zelf". Ole Palsby heeft ontworpen opslagpotten, ook voor Rosendahl. Het basisidee was om de potten een tijdloze uitdrukking te geven. Het deksel van de potten heeft het karakteristieke gebogen handvat, dat in veel van de ontwerpen van Ole Palsby aanwezig is.

Het ontwerp geeft de functie aan: het deksel komt eraf in een eenvoudige verticale beweging. Naast Rosendahl heeft Ole Palsby ook beroemde producten voor Eva Trio, Alfi en WMF gemaakt.


Merken