Eva Solo - fabrikant banner. Eva Solo biedt keukengerei en accessoires die het koken en bakken in de keuken vergemakkelijken. De producten onderscheiden zich ook door hun stijlvolle design.
Eva Solo

Eva Solo

De producten van Eva Solo hebben een uniek en elegant design en zijn onderscheiden met talrijke internationale prijzen, zoals de Red Dot, de Design Plus en de IF Award.

Filter 

Kleuren  
Hoofdcategorie  
Aanbieding
Nieuw
sorteren: Populariteit  


Eva Solo: Over 100 Years of High Quality Home Design

Eva Denemarken werd in 1913 opgericht onder de oorspronkelijke naam Kai Fog. Erik Mangor werd in 1939 directeur van het bedrijf en de eerste Eva-producten zagen eind jaren '40 het levenslicht. Eva Denemarken was altijd al een familiebedrijf geweest.

Jan Engelbrecht is nu de manager, na Erik Mangors' zoon Johan te hebben gevolgd.

Eva Solo-producten: eersteklas productie en onberispelijke kwaliteit

Verrassende oplossingen die verbazingwekkend eenvoudig zijn. Alle producten van Eva Solo overtuigen door hun hoogwaardige productie en onberispelijke kwaliteit. Veel producten van Eva Solo zijn onderscheiden met internationale prijzen zoals de Red Dot, de Design Plus en de IF Award voor hun elegante ontwerpen. Sommige producten worden ook verkocht in vele internationale museumwinkels. Met de producten van Eva Solo komen zowel mooie vormen als innovatieve en functionele ontwerpen in uw huiskamer terecht.

Website van Eva Solo


Designers