• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Norm Architects


NORM

Multidisciplinaire ontwerpstudio uit Kopenhagen

Norm Architects werd in 2008 opgericht door architecten en ontwerpers Jonas Bjerre-Poulsen en Kasper Rønn. Hun creatieve kantoor in het hart van Kopenhagen produceert ontwerpen die geworteld zijn in de Scandinavische designtraditie - en die deze traditie in ere houden en verfijnen. Hun strakke, minimalistische design onderscheidt de studio. Of het nu gaat om residentiële architectuur, binnenhuisarchitectuur, fotografie of industriële vormgeving - met de pretentie om puristische en tijdloze objecten te creëren, concentreren de ontwerpers zich op het essentiële.

Minimalistisch en esthetisch

Voor Jonas Bjerre-Poulsen & Kasper Rønn beantwoordt een goed ontwerp aan reële behoeften zonder het zinnelijke aspect te verwaarlozen. Een klassieke, herkenbare vorm gecombineerd met een nieuwe, originele twist, trekt de aandacht. Een verrassend, klein detail of het gebruik van een nieuw materiaal wekt de drang om een product te willen aanraken, eraan te ruiken of van het geluid te genieten wanneer het op tafel wordt gezet.

Producten van Norm Architects combineren functie met schoonheid en voegen dat zekere aspect van tijdloosheid en ziel toe. Het gebruik van natuurlijke materialen zorgt niet alleen voor functionaliteit, maar ook voor een zintuiglijke ervaring en plezier bij het gebruik van de producten. Een van haar beroemdste ontwerpen is de Kettle theepot voor Menu - de perfecte mix van Aziatische Zen-filosofie en moderne Scandinavische architectuur.

Website van Norm Architects


Merken