• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Iskos-Berlijn


Iskos-Berlijn

Iskos - Berlin Design is een samenwerkingsverband van Boris Berlin en Aleksej Iskos.
Het bedrijf werkt op het gebied van industrieel, meubel- en grafisch ontwerp. Het kantoor is pas eind 2010 opgericht, maar Boris en Aleksej werken al een aantal jaren samen. In 1987 was Boris mede-oprichter van Komplot Design, waar Aleksej meer dan 11 jaar werkzaam was als assistent. Deze lange en vruchtbare samenwerking heeft hen in staat gesteld om een gemeenschappelijke filosofie van design te ontwikkelen. In hun eigen woorden:

"Wij zien design als een kunst van het vertellen van verhalen. Dit verhaal is normaal gesproken vrij complex, bestaande uit semantiek, morfologie, materialiteit, technologie van objecten en vele andere elementen. Maar hoe duidelijker je verhaal is, hoe groter de kans dat mensen het begrijpen. Hoe verrassender je je verhaal maakt, hoe groter de kans dat ze het zich herinneren. En tot slot, hoe meer je mensen laat glimlachen, hoe groter de kans dat ze er dol op zijn!

Ons doel is om de beste elementen van Komplot's filosofie van design te behouden en ze scherper, duidelijker en preciezer te maken.
Bij ISKOS - BERLIN willen we experimenteren met nieuwe technologieën en materialen, om hun impact op alledaagse objecten te onderzoeken.
Deze objecten hebben hun eigen individuele geschiedenissen, die ook deel uitmaken van bredere verhalen over de manier waarop we met dingen omgaan en denken. Door de materialen hun eigen richting te laten kiezen, voor zichzelf te laten spreken, proberen we een nieuwe wending te geven aan dit voortdurende (en oneindige) verhaal".

Website van Iskos-Berlijn


Merken