• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Slaapkamer voor kinderen

Ontdek ideeën voor de inrichting van de kinderkamer - met kindvriendelijke meubels en een unieke inrichting.

Productgroepen


Ideeën voor kinderslaapkamermeubilair: Een verrijkende omgeving creëren

Onweerstaanbare nieuwsgierigheid, eerlijke vreugde en grenzeloze fantasie: Het leven van uw kind is een uniek avontuur. Steun de ontwikkeling van uw kind door het creëren van een inspirerende omgeving voor het kind. Ontwerpers over de hele wereld - zelf moeders en vaders - hebben kindermeubilair, accessoires en speelgoed ontworpen die zijn afgestemd op de behoeften van uw kleintjes. Met behulp van deze innovatieve ontwerpen maken onze kinderkamerideeën het decoreren van kinderslaapjes kinderspel.

Waar u op moet letten bij het kiezen van kindermeubilair

Wanneer er dagelijks op geklommen en gespeeld wordt, moeten de slaapkamermeubelen van de kinderen zeer veerkrachtig zijn. Het moet bestand zijn tegen schade tijdens ruwheid en tuimelen, en nog belangrijker is dat het de veiligheid van uw kind moet garanderen, wat er ook gebeurt. Let op solide materialen: een vernis beschermt hout tegen krassen, en als er iets van plastic gemaakt is, moet het net zo sterk zijn. De kinderslaapkamermeubelen van Jäll & Tofta, De Breuyn, Kalon en Sebra zijn gemaakt om generaties lang mee te gaan. Het zijn niet alleen de gebruikte materialen die duurzaam gebruik mogelijk maken: meubels die meegroeien met uw kinderen zijn op dit moment in ontwikkeling.

Creëer een persoonlijk tintje met kinderslaapkamerdecoratie

Breid uit op het bed en de ladekast met een kleine kindertafel en bijpassende stoelen. Dit geeft je kind de ruimte om te knutselen, Lego te bouwen en spelletjes te spelen. Houd bij het kiezen van speelgoed een oogje in het zeil voor de leeftijdsbeperking om de juiste te kiezen voor uw kind. Vele andere originele kinderspullen en kleurrijke opbergdozen helpen je om de kamer een persoonlijk tintje te geven en de creatieve chaos in stand te houden!