• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Wintertuin

Breid uw leefruimte uit en creëer een rustgevende oase van rust in de wintertuin voor het hele jaar.

Productgroepen


Opzetten van een serre

Een wintertuin geeft de mogelijkheid om het hele jaar door te ontspannen zonder afhankelijk te zijn van het weer. Het geeft een zomers gevoel, zelfs in het koude seizoen, en brengt veel licht in huis. Met het juiste serremeubilair en woonaccessoires kunt u een uitnodigend toevluchtsoord creëren.

Wintertuinmeubilair

Een comfortabele zithoek nodigt uit om te vertoeven. Kies gestoffeerd meubilair, zoals banken en salontafels , alleen als uw serre goed geïsoleerd en schaduwrijk is. Het sterke zonlicht, maar ook de kou en de hitte kunnen conventionele meubels beschadigen.

Tuinmeubilair is ideaal voor de lichte kamer, omdat het bestand is tegen elk weertype. Creëer een gezellige zithoek met tuinstoelen en tuintafels .

Banken , tuinstoelen en hangmatten bieden extra ruimte om te ontspannen en te zonnen. Een bijzonder hoogtepunt is een comfortabele zitzak .

Verlichting speelt een belangrijke rol, zodat u 's avonds en in het donkere seizoen gebruik kunt maken van een serre. Meng direct en indirect licht en creëer naast plafond- of wandlampen met flexibele vloer- of tafellampen een feelgood-sfeer.

Accessoires voor de wintertuin

Plaats Kussens , dekens of speciaal buitentextiel voor een gezellige sfeer. Planten vertroebelen de grens tussen binnen- en buitenruimte. Bloempotten en vazen helpen u bij het vinden van het juiste huis voor uw groene schatjes. En als uw serre een directe uitgang naar de tuin heeft, denk dan aan een praktische deurmat .

Laat u inspireren en creëer een retraite voor uzelf, uw familie of uw bezoek met behulp van onze serre-ideeën.