• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Adam Goodrum


Adam Goodrum

Adam Goodrum werd geboren in Australië in 1972. Goodrum studeerde in 199 jaar af als industrieel ontwerper aan de Technische Universiteit van Sidney.3.

De ontwerper Adam Goodrum woonde na zijn afstuderen twee jaar in Londen, voordat hij terugkeerde naar Australië. Sindsdien heeft Goodrum zijn portfolio breed ontwikkeld, waardoor hij een van de toonaangevende ontwerpers op het Oceanische continent is: Nauwelijks een productgebied is veilig, van eenvoudige kunststof deuvels tot complexe high-end meubelen.

Goodrum had de mogelijkheid om te exposeren op de Milan Furniture Fair in 2005 nadat hij de "Bombay Sapphire Design Discovery Award" had gewonnen. Daar begon hij de samenwerking met toonaangevende fabrikanten zoals Cappellini en Whiteflax. Adam Goodrum is geïnspireerd door de beeldende kunst: de sculpturen van Alexander Calder en de passie voor kleurblokken beïnvloeden de Australiër.

Een essentieel onderdeel van Adam Goodrum's ontwerpen is het feit dat ruimte en mobiliteit centraal staan: Veel van de ontwerpen van Goodrum zijn gereduceerd tot een minimale grootte - als het nodig is. De door Cappellini geproduceerde Stitch Chair en de door Normann Copenhagen geproduceerde houten onderzetter zijn indrukwekkende voorbeelden van deze moderne ontwerpaanpak.

Website van Adam Goodrum


Merken