Klantenservice

Naar de hulponderwerpen

Mededeling van de bedrijfsleiding over de huidige situatie

"Beste klanten,

Met het oog op de huidige gebeurtenissen wil ik als CEO van CONNOX een toelichting geven op de situatie waarin we ons momenteel bevinden.

De Corona-pandemie heeft ons, net als andere bedrijven en misschien ook u, overrompeld. In zeer korte tijd zijn onze orders meer dan verdubbeld. Wij zijn daar in deze tijden erg dankbaar voor en willen u daarvoor hartelijk danken. Aan de andere kant betekenen dubbele bestellingen ook dubbel werk voor onze klantenservice. Het is echter niet mogelijk om een heel team binnen enkele maanden te verdubbelen. Wat het nog moeilijker maakt, is dat onze leveranciers ook worstelen met de gevolgen van de pandemie. Ze kunnen hun logistieke toeleveringsketen niet op de reguliere manier in stand houden, wat tot significante en soms onvoorspelbare vertragingen in de levering leidt. Deze punten leiden tot zo’n hoog ticketvolume dat het voor onze klantenservice moeilijk is om deze hoeveelheid te hanteren - ook al werken zoveel collega's ook in het weekend.

We werken er hard aan om ons klantenserviceteam zo snel mogelijk uit te breiden - omdat we u graag zo snel mogelijk weer de vertrouwde service willen bieden. Wees gerust, alle leden van het Connox-team doen momenteel doen hun best. Ik ben hen zeer dankbaar. Toch zal het tot tien dagen duren om uw e-mails te beantwoorden - voor dit en voor de huidige leveringsproblemen vraag ik uw begrip.

Thilo HaasIk verzeker u persoonlijk: we zullen uw vragen beantwoorden!

U kunt onze klantenservice op dit moment telefonisch bereiken tussen 8 uur en 13 uur en per e-mail op service@connox.nl.

Blijf gezond!"

Thilo Haas, directeur van Connox GmbH

Ik wil graag meer weten over ...

Corona - alle info
Retourzending en terugbetaling
Bestelling
Verzending
Je retourdocumenten
Betaling
Vouchers, acties
Verzendstatus
Account
ConnoxPlus
Veiligheid & gegevensbescherming
Newsletter
Bonuspartners
Soorten stekkers

Ik wil graag contact opnemen.

Maak gebruik van ons contactformulier.

* Verplichte velden

Bovendien kan je ons ook bereiken via e-mail, telefoon en Facebook.

E-mail: service@connox.nl

Telefoon: +31 207 081 554 (Ma.-vr. 8-13 uur)
Facebook-Messenger: https://m.me/connox

Ik wil graag de FAQ lezen
Ik ben een zakelijke klant of architect

Als ondernemer, architect of binnenhuisarchitect bieden wij je exclusieve voordelen bij de inrichting van je bedrijfsruimtes en projecten. Voor meer hier informatie over individuele aanbiedingen, snelle oplossingen en persoonlijk advies.