• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Alexander Lervik


Alexander Lervik

Sterke, conceptuele ideeën

Alexander Lervik werkte 20 jaar als productontwerper. Zijn werk kenmerkt zich door innovatie, humor, humor, passie, meedogenloosheid en intensiteit. In zijn ontwerpstudio in Södermalm, Stockholm, werkt Lervik samen met enkele van de toonaangevende Zweedse en internationale fabrikanten. Het ontwerpproces van Lerviks is over het algemeen gebaseerd op een sterk conceptueel idee.

Zijn visie is om producten te creëren die nieuwe ervaringen bieden en een indruk achterlaten. Lervik is gefascineerd door licht en vooral LED-verlichting: "We leven in een land waar de duisternis een groot deel van het jaar domineert. Ik merk dat ik me positiever voel bij het werken aan projecten die gericht zijn op licht, wat een belangrijke reden is voor mijn interesse. LED technologie, met zijn compacte afmetingen en economische warmte-uitwisseling, maakt het mogelijk om licht te introduceren in onverwachte contexten.

Zijn creaties variëren van kleine fietslampen tot grote kunstwerken, van meubels tot architectonische opdrachten, van kunstglaswerk tot drankflessen.

Website van Alexander Lervik


Merken