• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

kerstboomversieringen

Gerelateerde categorieën: Kerst decoratie

Kerstballen behoorden tot de eerste commercieel vervaardigde kerstboomornamenten. Tot het einde van de 19e eeuw werd de kerstboom versierd met snoep, appels en noten. Later werd het versierd met handgemaakte voorwerpen. Hoewel het maken van kerstboomdecoraties tot op de dag van vandaag een mooie pre-kerstactiviteit is - vooral voor kinderen - zijn kerstbomen zonder kerstballen onvoorstelbaar. De Connox interieurwinkel biedt veelzijdige kerstballen - gemaakt van glas, porselein en messing. Laat u inspireren en verander uw kerstboom in een echte blikvanger.

Hier moet je op letten bij de aanschaf


De traditie van glazenballen

Glazen kerstballen vonden voor het eerst hun weg naar de Europese cultuur in het midden van de 19e eeuw. Het verhaal gaat dat een arme glasblazer uit een klein bergdorpje in Duitsland (Lauscha in Thüringen) zich de dure walnoten en appels die traditioneel kerstbomen versierden niet kon veroorloven, dus creëerde hij in plaats daarvan glazen boomdecoraties en tingelslierten om de boom te versieren. Daarna werden glazen kerstballen enorm populair in Duitsland en verspreidden zich door Groot-Brittannië met de boom zelf nadat prins Albert enkele Duitse kersttradities aan onze kusten had geïntroduceerd. Tegenwoordig zijn glazen kerstballen onderdeel van het versieren van de kerstboom, maar ontwerpers beperken zich niet langer tot de klassieke bolvorm. Vandaag de dag vindt u ballen in elke denkbare vorm, bijvoorbeeld de A di Alessi kerstballen gemaakt van mondgeblazen glas.

De Reeks van de Kerstboom Bauble van de Boomkwast

Elke ontwerper creëert individuele stukken en hoewel elk ontwerp uniek is, komen ze allemaal samen op de kerstboom. Elk jaar komt er een nieuw Georg Jensen kerstornament uit, perfect voor verzamelaars van gouden kerstboomdecoraties. Elk exemplaar is ontworpen in messing en verguld met 24 karaats goud, met prachtige details zoals een delicate gravure van een gouden maretak, die een hartvormige kerstbal siert. De kerstballen van A di Alessi vormen ook een set: elk stuk is gemaakt van mondgeblazen glas en vertegenwoordigt een personage uit het kerstverhaal. Een mooie kerstbalenset als deze brengt uw kerstboomdecoraties samen zonder uw boom monotoon te maken.

DIY Kerstboomdecoraties

Als u wilt uw eigen kerstballen te ontwerpen, snug.studio hebben een aantal mooie origami DIY Baubles, ideaal voor het maken met kinderen. Deze doe-het-zelf ballen worden geleverd in de vorm van bedrukte knutselvellen voor het vouwen en plakken van zes kleurrijke decoraties in moderne geometrische ontwerpen. De Black Magic Chalkboard Baubles van Corpus Delicti zijn een andere creatieve kans voor de kerstboom. Schrijf je favoriete kerstliedteksten, krabbel een rendier, of laat een boodschap achter voor de kerstman in krijt! Wrijf het vervolgens uit en creëer iets nieuws - de perfecte unieke kerstdecoratie.

Designer Christmas Tree Baubles Online kopen bij Connox - Een overzicht van uw voordelen

Connox heeft een enorme selectie van kerstboomdecoraties van topmerken uit de hele wereld. Laat ons u helpen en inspireren om uw eigen individuele kerstboom te versieren.

  • Geconsolideerde selectie van kerstballen en boomdecoraties van topdesignermerken
  • Hoogwaardige kerstversieringen door gerenommeerde ontwerpers
  • Veilig en gemakkelijk online kopen
  • Persoonlijke ondersteuning door onze klantenservice
  • Gratis levering bij standaardbestellingen boven £60
  • Veilige betaling dankzij SSL-codering
  • SafeBuy Consumer Care lid
  • Snelle levering in het Verenigd Koninkrijk

Meer originele kerstboomdecoraties, kaarsen en accessoires vindt u in onze selectie van kerstversieringen.