• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Miki Astori


Miki Astori

Miki Astori werd geboren in Milaan in het jaar 1965. Nadat hij afstudeerde in de architectuur, begon hij samen met Antonia Astori te werken als interieurarchitect. In 1992 verhuisde hij naar Parijs, waar hij samenwerkt met Philippe Starck.

Miki Astori nam deel aan verschillende projecten als ontwerper en architect, onder andere voor gerenommeerde prachtige entiteiten van de design scene zoals Kartell, Flos en Driade. Later in 1995 richtte hij zijn eigen ontwerpstudio op in Milaan. Waar hij voornamelijk meubels ontwierp en als architect werkte. In datzelfde jaar leverde hij een grote bijdrage aan het uiterlijk van de Atlantide collectie van Driade. Sindsdien werkt hij voortdurend met Driade en nieuwe ontwerpen, grafieken en interieurontwerpen.

Onder de bekendste werken van Miki Astori zijn er: het ontwerp van het Driade productbureau in Piacenza en de Zelight buitenlamp. De ontwerper richtte zich vooral op het werken met grondstoffen zoals natuurlijke vezels, hout en ijzer en combineerde deze steeds opnieuw.

Website van Miki Astori


Merken