• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Gerry Kellermann


Gerry Kellermann

Gerhardt Kellermann werkte al samen met gerenommeerde ontwerpers als Sam Hecht, Herbert H. Schultes en Nitzan Cohen tijdens zijn studie aan de kunstacademie in Stuttgart. Na zijn afstuderen is hij drie jaar werkzaam geweest als assistent bij de Nizan Cohen Studio, waar hij projecten ontwikkelde op het gebied van industrieel en meubelontwerp.

Kellermann leidt zijn eigen fotografie- en ontwerpstudio in München. Zijn ontwerpen overtuigen door het harmonische samenspel van harde en zachte elementen en overtuigen daarbij met maximale functionaliteit. Daarbij combineert Kellermann de geest van design al met innovatieve ideeën, om zo een aantal inspirerende nieuwigheden te creëren.

Kellerman is geïnspireerd door kunst, design, mode, muziek en film. Dat is een creatieve kosmos, waaruit Kellermann groeit en die ook zijn werk op het gebied van industrieel ontwerp, architectuur en fotografie ontwikkelt.

Samen met ontwerpcollega's als Herbert H Schultes en Ana Relvao richtte hij in 2016 de "Industrial Design Associates" op.2.
Kelllerman geeft ook les aan de Academie voor Schone Kunsten in Stuttgart, Saarbrücken en Braunschweig.

Enkele van zijn beroemde klanten zijn Auerberg, Bulthaup, Flötotto, Hay, Hermann Miller, Mattiazzi en Wästberg.

Website van Gerry Kellermann


Merken