• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Rosti Mepal

Al meer dan 50 jaar is Rosti Mepal verantwoordelijk voor de ontwikkeling van uitzonderlijke kunststof producten. Sinds begin 1950 heeft Rosti Mepal een eigen ontwerpafdeling. De ontwikkeling van producten is gebaseerd op klantnabijheid en behoeften.


Al meer dan 50 jaar is Rosti Mepal verantwoordelijk voor de ontwikkeling van uitzonderlijke kunststof producten. Veel producten zitten al tientallen jaren in de Rosti Mepal collectie. Met hoge kwaliteit, uitstekende functionele eigenschappen, tijdloze basisvormen en veranderende kleurconcepten en decors is het Rosti Mepal assortiment al jaren up-to-date.

Rosti Mepal is gevestigd in Lochem, Nederland, en richt zich op de productie, ontwerp, productie en distributie van kunststof producten. Marketing, verkoop en logistiek is ook een integraal onderdeel van de organisatie. Dit aspect zorgt ervoor dat klanten een hoge mate van service, flexibiliteit en continuïteit genieten. Het hart van de productie ligt in Nederland. Het materiaal, de productkwaliteit, de veiligheid en de uitvoering van de Rosti Mepal producten zijn onderworpen aan strenge eisen.

Sinds de oprichting in de jaren vijftig is Mepal een vertrouwde naam op de Nederlandse markt, een synoniem voor kunststof consumentenproducten. Een vergelijkbare positie wordt toegeschreven aan het oorspronkelijke Deense merk Rosti, dat ook in het midden van de vorige eeuw werd opgericht. In 1993 fuseerden Mepal en Rosti tot één onderneming, het huidige Rosti Mepal.

In onze moderne samenleving waardeert de consument de producten niet alleen om hun generieke waarde, maar ook om hun vermogen om zich aan te passen aan een moderne levensstijl. Daarom volgt Rosti Mepal de trends nauwgezet en biedt een collectie in eigentijdse kleuren en decoraties zonder afbreuk te doen aan de functionele aspecten.

Deze ontwerptaal is voornamelijk aangepast in Noord-Europa en omvat originele oplossingen en bescheiden vormgeving. Rosti Mepal heeft Scandinavische wortels sinds Rosti oorspronkelijk een Deens bedrijf was. Het Nederlandse Mepal en Rosti hebben een lange traditie van samenwerking en is sinds 199 jaar één onderneming.3.

Sinds de oprichting in 1950 heeft Rosti Mepal een eigen ontwerpafdeling die veel expertise heeft opgebouwd op basis van feedback uit de consumentenmarkten. Soms moesten producten zorgvuldig evolueren langs culturele tradities. Er is ook de uitdaging om nieuwe vormen en oplossingen te vinden die kunnen inspelen op de veranderende behoeften of levensstijlen van de consument. De ultieme test van elk ontwerp is immers of de consument een tevreden eindgebruiker is. Het bewijs dat Rosti Mepal hierin geslaagd is, is het feit dat veel van deze producten al tientallen jaren deel uitmaken van de collectie.


De belangrijkste ontwerpers