• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Marc Berthier


Marc Berthier

"Design is een culturele, artistieke, wetenschappelijke, technische en economische interactie. Sais de ontwerper Marc Berthier.

Hij is ontwerper en architect Associate met eliumstudio. Berthier kreeg "Le grand prix National de la Création Industrielle" voor zijn creatieve werken. Hij kreeg tweemaal de "Compasso d'Oro" in Italië, de meest gewilde prijs voor Italiaanse ontwerpers. Hij ontving ook de " Le prix Gabriel " en de " Médaille de l'Art et l'Industrie " in Frankrijk, de " Design Plus Award " en meerdere malen de " Form Design Award " in Duitsland, de " New York Accent Design " in de VS.

De creaties van Marc Berthier zijn opgenomen in de collecties van het Nationaal Museum voor Moderne Kunst, het Museum voor Decoratieve Kunst en de Fond National d'Art Comtemporain in Frankrijk en het Museum of Modern Art in New York.

Wat zijn architectuuractiviteiten betreft, is hij momenteel verantwoordelijk voor het ontwerp van een familiehuis voor een redacteur in Osaka, Japan. Het onderwijzen van design blijft een van zijn nevenactiviteiten.

Website van Marc Berthier


Merken