• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Audo

Audo Copenhagen is het resultaat van samenwerking. Geboren uit de fusie tussen MENU Audo en by Lassen, Copenhagen Audo Copenhagen weerspiegelt zowel een eeuw Deense designtraditie als een modern, mondiaal perspectief.

Eenvoudige ontwerpen voor altijd

De esthetische filosofie van Audo Copenhagen wordt omschreven als zacht minimalisme, gekenmerkt door strakke lijnen, rust, subtiele kracht, aardetinten en materialen uit de natuur die met het grootste respect worden verwerkt.


Ontdek alle collecties en series van Audo

Deens ontwerp: Audo

Audo Copenhagen is het resultaat van samenwerking. Geboren uit de fusie tussen MENU Audo en door Lassen, Kopenhagen Audo Copenhagen weerspiegelt zowel een eeuw Deense designtraditie als een modern, mondiaal perspectief dat zich voortdurend uitbreidt en ontwikkelt. De meubels, verlichting en interieuraccessoires worden gekenmerkt door doelgerichte details, hoogwaardige materialen en menselijke behoeften, en gaan hand in hand met Audo's ambitie om sterke, duurzame verbindingen en partnerschappen te creëren.

De esthetische filosofie van Audo Copenhagen wordt omschreven als zacht minimalisme, gekenmerkt door strakke lijnen, rust, subtiele kracht, aardetinten en materialen uit de natuur, vervaardigd met het grootste respect. Zacht minimalisme bevordert creatieve contemplatie en harmonie. Het past zich aan verschillende bouwstijlen aan en is geschikt voor zowel residentieel als commercieel gebruik. Het is tijdloos, wat betekent dat de stukken uit Audo tientallen jaren gebruikt kunnen worden en meegenomen kunnen worden naar nieuwe huizen en nieuwe, creatieve levensfasen.

Audo - Merk pagina

Samenwerkingen met talent uit de hele wereld

Audo werkt samen met enkele van de meest opwindende en creatieve mensen in de wereld van architectuur en design om hoogwaardige ontwerpen met een uitgesproken Scandinavische uitstraling te produceren.

Duurzame schoonheid voor het dagelijks leven

Elk Audo -ontwerp dient een functie met diepe vorm en gevoel, waardoor een gevoel van gemeenschap kan worden gecreëerd, waar we ook zijn in de wereld. Audo's zoektocht om een gevoel van gemeenschap te creëren voegt waarde toe aan de objecten en ruimtes waar we wonen.

Audo - Merk pagina

Waar mogelijk werkt Audo Audo met lokale ambachtslieden om traditionele vaardigheden te behouden en modern design te creëren.

De naam Audo weerspiegelt de nauwe associatie met het Audo House, een uniek concept in Kopenhagen dat in 2019 werd geopend en co-working- en evenementenruimtes, een café, restaurant en conceptwinkel en een exclusieve flat combineert tot één, gemeenschapsopbouwend universum. Vandaag is de showroom en het hoofdkantoor van Audo Copenhagen gevestigd in dit opgeknapte historische gebouw. De creatieve bestemming weerspiegelt de samenwerkingsgeest van Audo Kopenhagen en is een centrum voor sterke ideeën en gemeenschapszin. Het herdefinieert hoe we design en ruimte gebruiken en hoe we uiteindelijk met elkaar in contact komen.

Website van Audo


De belangrijkste ontwerpers