• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

qed* Ontwerp


qed* Ontwerp

qed* stelt dagelijks dingen in vraag en genereert daarmee volledig nieuwe concepten en producten - producten die nieuwe wegen bewandelen op het gebied van handling, materialiteit, technologie en vormgeving, om het dagelijkse leven inspirerend, aangenaam en opwindend te maken.

Muchael Neubauer legde in 2006 de designfilosofie "qed" uit, die zowel het designwerk als de ontwikkeling en realisatie van de qued-producten ondersteunt en daarmee de basis voor de in 2008 opgerichte q.e.d. Design GmbH. Sindsdien heeft qed* niet alleen eigen projecten en producten in design-sectoren opgezet en op de markt gebracht, maar biedt daarnaast ook de Know-How door het ontwikkelen en realiseren van productoplossingen voor de meest uiteenlopende branches.

De qed*-filosofie

De ontwerpfilosofie van qued staat al in de naam q.e.d. voor:

-*Vrij eenvoudig te doen - eenvoud wordt geacht bereikbaar te zijn, als met zo min mogelijk producten het meeste wordt bereikt. "Te simpel mag niet de beste zijn. Maar het beste is altijd het eenvoudigste. (Heinrich Tessenow)

  • Vraagstelling elk detail - Laat achter de oppervlakkige naleving en focus op details breed of meer concrete, en zie ze als de essentiële.
  • quod erat demonstrandum - De woordachtige vertaling uit het Latijn is "wat moest worden getoond" of concreter "wat moest worden bewezen". "Om het mogelijke te creëren, moet het onmogelijke steeds opnieuw worden geprobeerd. (Hermann Hessen)

Merken