• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Adrien Gardère


Adrien Gardère

Adrien Gardère is een in 1972 geboren Franse ontwerper. Zijn doel is om relevante, legitieme en begrijpelijke producten, systemen en ruimtes te creëren.

Gardière richtte in 2000 zijn atelier op, dat werkt met verschillende afdelingen: meubilair en lichtontwerp, museumonderzoek en tentoonstellingsontwerp, maar ook interieurontwerp. Kort daarna richtten de Fransen een reeks vaste partnersamenwerkingen op met grote instellingen in de internationale metropool, waaronder bekende namen als het Louvre in Parijs of het Kennedy Center for the Performing Arts in Washington. Zelfs in Egypte, Indonesië en Iran heeft Gardière partners.

Adrien Gardière creëerde een succesvolle dialoog tussen traditionele vaardigheden en nieuwe technieken, tussen innovatie en comfort, begrip en gevoel, wetenschappelijke expertise en pedagogische finesse voor designers zonder grenzen.

De creaties van Gardière, geproduceerd door bedrijven als Artemide, Ligne Roset, Perimeter Editions, Krios Italia en Saazs, zijn het resultaat van een voortdurende analyse van de huidige praktijken en culturele contexten, op basis van het gebruik van productiemiddelen, nieuwe materialen en mechanismen.

Website van Adrien Gardère


Merken