• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Anne Louise vanwege de Fønss & Anders Lundqvist


Anne Louise Due de Fønss & Anders Lundqvist

Designer Duo met gevoel voor kwaliteit en minimalisme

Anders Lundqvist is een Noorse ontwerper die in Kopenhagen woont en werkt. Hij studeerde in 1996. Af in Industrieel Ontwerpen aan de Hogeschool voor de Kunsten in Bournemouth. Sindsdien heeft hij ontwerpen ontworpen en ontwikkeld voor bekende fabrikanten, waaronder Gubi, Design Office en Scan Office.

Anne Louise Due de Fønss studeerde in 2002 af aan de School of Architecture in Aarhus in Denemarken. Kort na haar afstuderen richtte ze in Kopenhagen de Due de Fønss Design Studio op, die werkt aan projecten in New York, Berlijn en Milaan.

Beide ontwerpers zijn gespecialiseerd in meubels, verlichting en interieurontwerp en volgen de filosofie "less is more" - volgens Ludwig Mies van der Rohe.

Onze ontwerpen worden gekenmerkt door een mix van eenvoud en authentieke materialen. Wij leggen de nadruk op de kwaliteit van heldere, eenvoudige producten en waarderen de reductie tot het essentiële, om zo tot een puristisch ontwerp te komen. Wij gebruiken graag natuurlijke grondstoffen met structurele contrasten vanwege hun kwaliteit en vitaliteit. Anne Louise Due de Fønss & Anders Lundqvist

Website van Anne Louise vanwege de Fønss & Anders Lundqvist